Očkovací perpetuum mobile

30.03.2016 19:32

Natural News6.II.2015Mike Adams

www.slobodaVockovani.sk Slovenská verzia www.slobodaVockovani.sk

    Původní článek Infographic: Vaccine Circular Logic
    z angličtiny přeložil Ing. Marián Fillo.

 

    Očkovací látky (vakcíny) jsou jediným výrobkem, jenž těží z obrácené obchodní logiky: čím více selhávají, tím více příznivé publicity se jim dostane a tím více se prodávají.

ilustrační obrázek: infografika - kruhová očkovací logika    Samozřejmě, velká většina epidemií přenosných nemocí nastává mezi už očkovanými dětmi. To není žádným překvapením, uvážíme-li, jak vlastní špičkoví vědci očkovacího průmyslu před léty informovali o zfalšované očkovací „vědě“ a dokonce prohlásili, že epidemie byly způsobované MMR vakcínou (proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám — pozn. překl.) kvůli jejímu častému selhávání.

    Očkovací průmysl si už před dlouhou dobou uvědomil, že kdyby jeho výrobky skutečně fungovaly, ztratil by rychle své příjmy. Ostatně, kdo potřebuje vakcínu proti spalničkám, nejsou-li žádné spalničky, s nimiž by bylo možné strašit lidi, aby se dali očkovat? Nejdůležitější vlastností všech moderních vakcín je, že jsou úmyslně navrženy tak, aby často selhávaly. Díky tomu se opakují epidemie a následuje klasická dialektika „problém — odpověď — řešení“, která posílá panikařící rodiče do lékáren, aby dali svým dětem vpíchnout rtuť, formaldehyd, glutamát sodný a hliník (což jsou všechno přísady, které jsou pořád používané ve vakcínách).

    Toto není žádná konspirační teorie. Je to něco, co pod přísahou vyslovili dva vědci z oddělení vakcín společnosti Merck. Tito vědci, kteří oba podporují očkování, nemohli zůstat zticha, když jim opakovaně přikazovali páchat vědecké podvody ohledně výzkumu MMR vakcíny. Můžete si o tom přečíst víc (anglicky) v tomto článku, jenž podrobně popisuje jejich svědectví pod přísahou.

 

Infografika: Kruhová očkovací logika

    Následující infografika vysvětluje, jak ve skutečnosti pracuje očkovací průmysl. Celé to stojí na výrobě vadných výrobků, co způsobují epidemie, které jsou následně využity na prodej ještě více vadných výrobků důvěřivé veřejnosti, která je příliš zaneprázdněná na to, aby si přečetla příbalové letáky očkovacích látek, z nichž mnohé otevřeně připouštějí, že vakcíny jsou vysloveným vědeckým podvodem, který není vůbec podložený jakýmikoli klinickými zkouškami.

    Tato taktika je účinná jen proto, že nikdo ve sdělovacích prostředcích hlavního proudu (mainstreamových mediích) se nikdy neodváží zkoumat skutečné důkazy o podvodech očkovacího průmyslu. Očkovací dogmatika je „nezpochybnitelná“, což znamená, že to samozřejmě je zlomyslný podvod. Skutečná věda se rozhodně nebojí skutečných pochybností. Skutečná věda snese i kritické prozkoumání, očkovací průmysl ho však nesnese.

    Kliknutím na obrázek se tento zobrazí v plné velikosti na nové záložce/v novém okně prohlížeče.

Kruhová očkovací logika