Černoch žebrá, černoch kšeftaří... Nemoci, panika. My bílí jsme jen otroky. Svědectví krajanky-penzistky z Itálie a vzkaz pro Česko

11.01.2017 06:28

    [...]

    Do Itálie jdou nejvíce lidé z Afriky – Nigérie, Guineje, Eritreje, Pobřeží Slonoviny, Gambie. Většinou jsou to uprchlíci ekonomičtí, kteří stejně nemají nárok na azyl. Nicméně takzvaná návratová politika vázne. Co s tím podle vás?

    Už dlouho obyčejní lidé nevěří báchorkám o utečencích z válek. Nejenže velká většina jsou mladí muži afrického původu. Jsou přitahováni vidinou pohodlného života bez práce a žádných povinností. Návratová politika je ostudně pomalá jak z důvodů byrokratických, tak finančních. Na těchto lidech vydělává obrovské množství příživníků (různé Coop ... kooperativy a také církev.) Nechtějí se nechat identifikovat, aby nebyli odesláni jinam. Ale kam? Vždyť je jinde nechtějí a posílají je opět zpět (z Rakouska, Švýcarska i Francie). Lodě pro ně jezdí až na Libyjské pobřeží. Je to vše perfektně zorganizované, stačí zatelefonovat a už se všichni ženou „zachraňovat“. Je to spojeno i s ohrožením zdraví italských občanů. Tito lidé mají často TBC, svrab a ostatní nemoci, které už zde prakticky neexistovaly. Nyní je zde velmi rozšířený infekční zápal mozkových blan (postihuje děti, mladé i staré lidi.) Tisk nám vtlouká do hlavy, že to tak vždycky bylo a že není žádná souvislost s imigrací. O čemž však všichni silně pochybují a jsou stále velké fronty na očkování. Zajímavé je, že zemřeli i lidé, kteří už očkovaní byli. Je možné, že byly dovezeny druhy infekce, na které očkování nemá žádný účinek. Čili vzniká panika.

 

    Více na stránce Parlamentní listy.cz.