Dočkáme se odškodňovacího fondu?

08.03.2016 16:57

    Trefné shrnutí situace našeho očkovacího systému v ČR jedné naštvané matky s dítětem poškozeným po očkování. Prof. Prymula se v nedávném pořadu Máte slovo na přímou otázku ohledně zřízení odškodňovacího fondu jen vymlouval. „Mluví“ se o něm roky, ale stále kde nic tu nic.

„V západních zemích jsou odškodňovací fondy a v USA tyto fondy vydávají miliony za poškozené zdraví vakcínami a v české kotlině je očkování povinné a odškodňovací fond neexistuje. Rodiče jsou nuceni očkovat, předem nikdo nezkoumá, co vakcína s dítětem udělá, pokud rodiče nenaočkují jen jedinou vakcínu, jejich dítě čeká šikana od státu tzv. nucenou vymahatelností, ale pokud dojde k poškození dítěte po očkování, tak stát, který nařizuje, nechá celou tíhu péče o poškozené dítě na rodičích. Tak takhle se jedná s lidmi v ČR a vakcionologové se diví, že se proti očkovací povinnosti zvedá vlna odporu.“

 

    Více na stránce Očkování: Informace o očkování, vakcínách, jejich složení a nežádoucích účincích, o kterých se příliš nemluví.