Dokumentární film „Vpichování hliníku“ („Injecting Aluminum“) o některých rizicích hliníku ve vakcínách / 90 minut / 2017 / české titulky

25.04.2018 03:12

www.slobodaVockovani.sk Slovenská verzia www.slobodaVockovani.sk

 

obrazová upoutávka na film „Injecting Aluminum“    V minulém roce (2017) byl uveden nový 90-minutový film o rizicích hliníku, injekčně vpravovaného do lidského těla především vakcínami — „Vpichování hliníku“ (Injecting Aluminum). Teď byl zveřejněn tento dokument i s českými titulky.

    Chcete-li zajistit bezpečný a zdravý vývoj svého dítěte, nebo se sami chystáte dát se očkovat, neměl by tento dokumentární film uniknout vaší pozornosti. Hlavním posláním celého dokumentu je upozornit na závažné zdravotní komplikace, které vznikají po podání vakcín s hliníkovým adjuvantem (pomocnou látkou). Můžete se také dozvědět, proč z trhu zmizely vakcíny, v nichž byl jako adjuvant použit fosforečnan vápenatý nebo byly úplně bez adjuvantu, o konfliktech zájmů a dalších detailech ze zákulisí vědeckého zkoumání rizik hliníku ve vakcínách, nebo taky proč zástupci francouzského pacientského spolku E3M museli držet protestní hladovku před ministerstvem zdravotnictví?

    Neváhejte poslat odkaz na tento film svému praktickému lékaři pro děti a dorost (pediatrovi) resp. pro dospělé, ale aj neurologovi nebo zaměstnancům oddělení epidemiologie vaší krajské hygienické stanice, v neposlední řadě i poslancům a senátorům Parlamentu České republiky, kteří jediní mají pravomoc zrušit povinné očkování vakcínami s obsahem hliníku. Jsou to lidé, jichž si platíme ze svých daní resp. odvodů, proto by nám měli sloužit a je potřeba na ně vyvíjet patřičný tlak, pokud (možná v nevědomosti) činí cokoliv v náš neprospěch. Čím více se toho o rizicích (nejen) hliníku ve vakcínách dozvědí, tím větší je šance na změnu k lepšímu.

    Tento film vznikl díky dobrovolným finančním příspěvkům široké veřejnosti v rámci tzv. crowdfundingu (hromadného financování mnoha malými dary od řadových občanů).

    Ve filmu vystupují přední odborníci na toxicitu (jedovatost) hliníku z Anglie, Francie a Izraele:

 

1. část:

2. část:

 

Samostatné odkazy na shlédnutí tohoto filmu:

 

Další filmy a videa o očkování:

 


    Jen díky dobrovolným příspěvkům čtenářů a posluchačů může Svoboda v očkování přinášet všem lidem bezplatně důležité informace (nejen) o očkování. Pokud si myslíte, že naše práce má hodnotu, a pokud je to ve vašich možnostech, přispějte, prosím, na další chod této stránky. Každá koruna je dobrá a díky za ní!
    Můžete však přiložit ruku k dílu i jiným způsobem.