Dva zahraniční video-pozdravy k Mezinárodnímu dni poškozených očkováním (3.VI.2016)

08.06.2016 18:19

Ing. Marián Fillo

 

    Zapálit svíčku za včeličku a tím se připojit k Mezinárodnímu dni poškozených očkováním vyzvali kromě vícero osobností z Česka i Slovenska také Dr. Kris Gaublomme, předseda Evropského fóra pro dohled nad bezpečností vakcín (European Forum for Vaccine Vigilance = EFVV) — české titulky lze zapnout kliknutím na ikonu ikona titulky YouTube.com vpravo dole:

a Ty Bollinger, producent série dokumentárních filmů „Pravda o rakovině: celosvětové pátrání“ (The Truth about Cancer: A Global Quest), v níž je řeč kromě jiného i o očkování:

    Sérii dokumentárních filmů Tye Bollingera „Pravda o rakovině: celosvětové pátrání“ (pouze v angličtině) můžete shlédnout zde:

 

Pozdrav Tye Bollingera (český překlad):

fotografie: Ty Bollinger    Zdravím vás, tady je Ty Bollinger. Jsem autorem mnoha knih o rakovině a přírodní léčbě. Také jsem natočil seriál dokumentárních filmů „Pravda o rakovině: celosvětové pátrání“ (The Truth about Cancer: A Global Quest).

    Rád bych vám dnes krátce představil Mezinárodní den poškozených očkováním (3. červen). Rád bych vás požádal, abyste zapáli svíčku jako vzpomínku na ty, kteří mají následky po očkování.

    Poškození očkováním je opravdu skutečné. Minulý víkend jsem byl v Chicagu na konferenci AutismOne a měl jsem tu čest mluvit s Dr. Andrewem Wakefieldem a Delem Bigtree, producenty filmu Vaxxed („Proočkovaní“). Když stáli po promítání filmu před publikem, kde bylo asi 1.200 lidí, požádali ty, kdo mají očkováním poškozené dítě, aby vstali. Všichni z publika si stoupli. Každý z publika o 1.200 lidech měl očkováním poškozené dítě.

    Poškození očkováním je skutečné — nejde o žádnou psychosomatiku, jak se nám snaží namluvit například Kolumbijská vláda, která vzkázala 700 mladým náctiletým dívkám s následky po očkování Silgardem/Gardasilem (proti HPV, údajně (ale neprokázaně) proti rakovině děložního čípku), že se zbláznily a že si problémy vymýšlí. To ale neodpovídá skutečnosti, není to pravda. Ty děti si nevymýšlí, že mají problémy po očkování, nejde o žádnou psychosomatiku. Je to tvrdá skutečnost. S problémy po očkování se děti a rodiče musí potýkat dennodenně.

    Proto děkuji všem, kteří zapálí svíčku, aby ukázali, že poškození očkováním je skutečné.

    A zítra — natáčím tento vzkaz den předem, abyste si ho stihli pustit — 3. června 2016 je Mezinárodní den poškozených očkováním. Zapalte svíčku za následky očkování.

    Děkuji, hodně štěstí.

 

Pozdrav Dr. Krise Gaublommea (český překlad):

fotografie: Dr. Kris Gaublomme    Milí přátelé, jsem Dr. Kris Gaublomme a za Evropské fórum pro dohled nad bezpečností vakcín (European Forum for Vaccine Vigilance) si Vás dovoluji pozvat na webové stránky Zapal svíčku (www.lightAcandle.eu).

    Je nesmírně důležité si připomenout všechny oběti očkování, všechny ty, kdo byli poškozeni nebo dokonce zemřeli na následky očkování. Většinou ani nebyli informováni o možných nežádoucích účincích očkování. V mnoha případech — což je ještě horší, — se podrobili očkování povinnému. A to jsou ti, kteří zaplatili svým zdravím nebo životem za udržení dogmatu o bezpečnosti očkování.

    Nemyslím dnes jen na ty, kteří po očkování zemřeli nebo byli vážně poškozeni, ale také na ty, kdo byli postiženi chronickými zdravotními problémy — únavovým syndromem, autismem, apod. Myslím na tisíce rodin, které musí nést obrovskou zátěž při zvládání poruch chování a spánku u svých dětí, na jejich úzkost a vyčerpání, na manželství rozpadlá pod tíhou permanentní péče o nemocné atd. Myslím na ty mladé dívky, které ztratily svou duševní i fyzickou integritu po očkování proti HPV.

    3. června si chceme připomenout všechny tyto oběti zapálením svíčky v každé evropské zemi, v každém městě, v každé vesnici.

    Všechny tyto svíčky budou hořet v naději na bezpečnější svět a inspirovat pro další aktivity požadující právo na svobodu v otázkách očkování ve všech evropských zemích.

    Chceme podpořit všechny oběti.

    Srdečně vás zvu na naší akci „Zapal svíčku za včeličku“ ať už na webových stránkách www.lightAcandle.eu, u vás doma nebo lépe na veřejném místě, kde se můžete sami nebo ve společnosti druhých podělit o své obavy a poslat nám fotografie nebo videa této události.

    Solidarita je silná zbraň a my chceme ukázat politikům, že stojíme při sobě a požadujeme úplně informace a svobodu v otázce očkování.

    Děkuji vám za pozornost a za vaši podporu.

 

K tomu viz: