Italští lékaři píší otevřený dopis: Neočkované děti jsou zdravější! Studie to potvrzují. Farmaceutický průmysl chce zisk, ne zdraví maličkých. Šestinásobek očkovaných má astma! Děti se bránit nedokážou

22.11.2016 00:00

    [...]

    Řeknete si, že přece každé balení léku má i svůj příbalový leták. Ale popravdě - málokdo si ta drobná písmenka podrobně přečte. A pokud i ano, tak jen mizivé procento uživatelů jim rozumí. O to horší je to při povinném očkování dětí. Rodiče o vakcíně, kterou píchají jejich dítěti, nevědí většinou nic. Nedostanou žádné varování, žádný leták s vysvětlením o složení očkovací látky a možných nežádoucích účincích.

    Výrobci vakcín jsou nejen zcela chráněni před hmotnou odpovědností za poškození zdraví a úmrtí dětí, ale obvykle jsou podporováni vládními úřady, které vnucují vakcíny rodinám a dětem pomocí nehorázného a nepodloženého zastrašování. Chybí veřejná diskuse, odpůrci očkování jsou zesměšňováni. O vedlejších účincích, jako jsou například dětská mozková obrna, již zmíněný autismus či mnoho dalších nemocí, se otevřeně nemluví. A jak je to s celkovým prospíváním očkovaných a neočkovaných dětí?

 

    Více na stránce PяotiProud.