Kouřová clona zvaná virus Zika: Co se skrývá v temném pozadí brazilských událostí? Děti bez mozku? Gates a farmaceuti si jistě mnou ruce. Může za to superkomár, nebo je vše jinak?

10.02.2016 00:00

    [...]

    Co když je ale celá “komáří hysterie” jen kouřovou clonou? Někteří lékaři i novináři správně poukazují na alarmující fakt: jediná věc, která se v Brazílii těsně před epidemií Ziky a mikrocefalie doopravdy změnila, bylo zavedení plošného (a povinného) očkování těhotných žen vakcínou proti tetanu, záškrtu a černému kašli. Okamžitě (tedy, do půl roku) poté se začaly rodit ony deformované děti.

    Vakcína přitom nejen, že nebyla testována ohledně bezpečnosti pro těhotné, ale v amerických podmínkách je určena pro děti mezi 10-11 lety věku! Podle doporučení amerického Úřadu pro potraviny a léčiva by se měla podávat těhotným jen “v nejnaléhavějších případech”. Vakcína proti černému kašli je současně tou, která v americkém systému kompenzace postižení, způsobeného očkováním, drží primát, a současně platí, že vakcína trivalentní, v níž je kromě černého kašle také tetanus a záškrt, má mezi vakcínami nejvyšší výskyt zánětu mozkových blan jako vedlejšího účinku. Náhoda? Nic není náhoda.

 

    Více na stránce PяotiProud.