Krásný nový svět: Miminka na drogách a slintající holčička v cele. Máte depresi? Pusťte to z hlavy, jde jen o iluzi. Vědkyně: "Lidem se to moc nelíbí, ale nedá se nic dělat." Jaké "memy" dnes odvysílá ČT?

11.07.2016 00:00

    [...]

    Pak ale začala chtít Ariana chodit do “normální” školy - a milující matka se rozhodla jí to umožnit. Jenže… dítě muselo být povinně “doočkováno”, aby smělo “mezi lidi”. A Arianu toto očkování bezmála přizabilo. Dostala encefalitidu, tedy zánět mozku, což bylo ovšem odhaleno až později. V první chvíli bylo vidět jen to, že se divně chová a nejeví moc zájem o svět. Místo aby se lékaři zamysleli, zda náhodou nejde o vedlejší účinek očkování, nasadili holčičce antidepresivum Risperdal. Výsledek byl příšerný. Jak také jinak. Vakcína je ”posvátnou krávou” lékařského mainstreamu - a platí o ní téměř totéž, co o psychofarmakách.

    Matka vše pozorovala, a říci, že se jí to nelíbilo, je málo. Podepsala tedy revers a našla jiného, rozumnějšího lékaře, jemuž se v průběhu deseti měsíců podařilo Arianu z drogové pasti vymotat. Začal také léčit skutečnou příčinu jejího stavu - vakcínou vyvolanou encefalitidu a otok mozku. Jenže to se zase dotklo původního lékařského centra - které matku “prásklo” sociálce.

 

    Více na stránce PяotiProud.