Máme nové logo, Google+ stránku i stránku na FaceBooku

11.07.2016 09:59

Ing. Marián Fillo

www.slobodaVockovani.sk Slovenská verzia www.slobodaVockovani.sk

 

    Jak jste si už mnozí všimli, změnila se nám grafická hlavička našeho webu a nejen webu. původní maskot Svobody v očkováníV hlavičce už nefiguruje hlava jistého děvčátka, z něhož mezitím vyrostla středoškolačka, ale místo ní se tam objevilo nové logo. Cesta k novému logu byla poměrně klikatá. Po výzvě na FaceBooku přišlo několik autorských návrhů, zároveň jsem vybral některé kresby, které jsem považoval za průchodné jako logo, z databanky obrázků a dal jsem hlasovat. Později jsem však byl upozorněn, že obrázky z databanky není povolené použít jako logo, takže toto padlo. Následně jsem se domluvil s mně známou autorkou vícero povedených grafických návrhů, ale v případě Svobody v očkování, bohužel, nenabídla nic, co by alespoň trochu odpovídalo našim představám.

    V e-mailové schránce studia Slobodného vysielače jsem však narazil na e-mail od jistého grafika, jenž nabídl svoje služby zdarma Slobodnému vysielači. Tak jsem zkusil, zda by i pro Svobodu v očkování něco neudělal, a na moje potěšení souhlasil. Následně mi poslal 4 návrhy, o nichž jsem opět dal hlasovat a z hlasování vítězně vyšel ten, který se i mně nejvíc líbil:

nové logo Svobody v očkování    Tomuto grafikovi bych tedy tímto rád veřejně poděkoval za jeho pomoc a za to, že nezatížil náš skromný rozpočet dalšími výdaji (komerční cena návrhu loga začíná někde kolem 3.000 Kč a může být i podstatně vyšší), poněvadž za svou pomoc nic nežádal. Srdečně děkujeme!

Miroslav Ustaník
Dolný Kubín, SLOVENSKO
www.MUdizajn.sk

    Nové logo jsme ihned využili na naší nové Google+ stránce Svoboda v očkování CZ, na naší starší diskusné skupině Za slobodnú voľbu v očkovaní na FaceBooku, na starší stránce Sloboda v očkovaní na VK.com, na ještě starší skupině Sloboda v očkovaní na VK.com, jakožto i na naší ani ne dva týdny staré (a tedy nové) stránce na FaceBooku Svoboda v očkování:

hlavička stránky Svoboda v očkování na FaceBooku