Mimořádná akce ve čtvrtek 9.II.2017 v Bruselu (BE) v Evropském parlamentu

09.02.2017 09:30

www.slobodaVockovani.sk Slovenská verzia www.slobodaVockovani.sk

Předmět: Pozvánka na mimořádnou akci 9. února 2017

 

Vážená paní poslankyně/senátorka / vážený pane poslanče/senátore,

 

    europoslankyně Michèle Rivasi pořádá mimořádnou akci na téma „Pochybná bezpečnost vakcín“, která se bude konat 9. února 2017 v Bruselu. První část proběhne v budově Evropského parlamentu dopoledne a odpoledne bude pokračovat v soukromém divadle.

    Europoslankyně Michèle Rivasi otevře v 930 dopolední část, která pak bude pokračovat vícero krátkými prezentacemi odborníků a informátorů a následně promítáním dokumentárního filmu Proočkovaní: od zatloukání ke katastrofě (v originále: VAXXED: from Cover-up to Catastrophe), jenž odhaluje podvodné manipulace v studii souvislosti MMR vakcíny (proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám) s autismem ze strany amerického úřadu veřejného zdravotnictví CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Středisko pro potlačování a předcházení nemocem). Mezi řečníky během dopolední části nebudou chybět: Dr. Andrew Wakefield, režisér tohoto filmu, prof. Luc Montagnier, držitel Nobelovy ceny za medicínu a objevitel HIV, právník Philippe Van Langendonck, Sophie Guillet, informátorka v otázkách očkování, a novinářka Senta Depuydt.

    V 1430 bude tisková konference v Evropském parlamentu, na kterou jste taktéž zváni.

    V 1600 bude panelová diskuse několika uznávaných vědců, odborníků a informátorů v divadle Espace Lumen, které se nachází blízko Evropského parlamentu. Tématem bude „Přerušme mlčení kolem (ne)bezpečnosti očkování“. Druhé veřejné promítání filmu Proočkovaní (VAXXED) proběhne poté večer, opět za přítomnosti režiséra Dr. Andrewa Wakefielda.

    Další promítání tohoto filmu budou následovat v Paříži 13. února 2017 večer a v Londýně 14. února 2017 večer.

    Jako občanka Evropské unie budu moc ráda, pokud navštívíte tuto významnou evropskou akci, ať už v Evropském parlamentu dopoledne nebo panelovou diskusi odpoledne.

 

    Se srdečným pozdravem

DOPLŇTE JMÉNO A PŘÍJMENÍ,
IDEÁLNĚ I POŠTOVNÍ ADRESU

 

Poznámka:

    Přikládám program tohoto dne:

Program v Bruselu 9.II.2017

    Pokud chcete navštívit akci v Evropském parlamentu, registrujte se, prosím, e-mailem na: suretedesv accins@gmail.com

    Informace o promítání filmu Proočkovaní (VAXXED) v Bruselu: https://www.facebook.com/suretevaccins (francouzsky)

    Informace o promítání filmu Proočkovaní (VAXXED) v Paříži: https://tinyurl.com/suretevaccinsparis (francouzsky)

    Informace o promítání filmu Proočkovaní (VAXXED) v Londýně: https://www.tickettailor.com/checkout/view-event/id/79383/chk/1ef2/ (anglicky)

 


    Jen díky dobrovolným příspěvkům čtenářů a posluchačů může Svoboda v očkování přinášet všem lidem bezplatně důležité informace (nejen) o očkování. Pokud si myslíte, že naše práce má hodnotu, a pokud je to ve vašich možnostech, přispějte, prosím, na další chod této stránky. Každá koruna je dobrá a díky za ní!
    Můžete však přiložit ruku k dílu i jiným způsobem.