Nekonečný příběh: ve vakcínách jsou jedy a neočkované děti jsou zdravější, nebála se sdělit lékařům Eleková

05.01.2017 00:00

    [...]

    „Všichni jsme se učili na fakultě, že očkování zachraňuje životy, vymýtilo nemoci, vedlejší účinky jsou vzácné, benefity mnohonásobně překračují rizika, takže se tak jako nenápadně počítá s těmi oběťmi, nutnými ztrátami. Akorát je trochu problém, když to postihne vaši rodinu – a problém je v tom, že nikdo neví, kde to udeří. Už jsem slyšela stovky, možná tisíce příběhů, a když toho slyšíte tolik, začnete v tom vidět vzorec,“ popisuje své zážitky Eleková. „V databázi mám několik dětí, které trpěly postvakcinační encefalopactií, což je napsáno ve zprávě z očkovacího centra. Aby bylo jasné, jak postvakcinační encefalopatie, kterou oni potvrdili, vypadá, tak je to ten takzvaný autismus. To jsou děti, které se po určité vakcíně přestaly vyvíjet,“ neodpouští si oblíbené téma antivax Eleková, která tvrdí, že nikdo nezná přesný mechanismus účinku vakcín a že nevíme, jak vznikají nežádoucí účinky, ani co všechno mohou zahrnovat. Odborníci tak mohou stále dokola opakovat, že se dnes vakcíny hodnotí na mnohem větším počtu osob než běžné léky a že například souvislost s autismem byla vyvrácena dlouhou řadou studií na mnoha milionech dětí (včetně takové, kterou si zaplatili sami odmítači), ale co na tom – že je očkování zlo a spiknutí, je pro jeho odpůrce nevyvratitelná doktrína.

    „Neznáme přesné složení vakcín, protože to výrobce nesděluje,“ domnívá se Eleková, podle níž jsou ve vakcínách například rtuť, hliník či potracená lidská embrya (že například na rtuť narážíme okolo sebe denně ve větším množství než je ve vakcínách, evidentně nevadí). Podle Elekové navíc lékaři zatajují nežádoucí účinky vakcín, aby měli vysokou proočkovanost a peníze od pojišťovny. Údajně je tak podhlášenost až 99 procent. „Když lékař naočkuje malé dítě a dojde k poškození, bude zatloukat, zatloukat, zatloukat, protože by byl blázen, kdyby řekl matce, že to je z hexavakcíny,“ tvrdí Eleková.

 

    Více na stránce Zdravotnický deník.

    K tomu viz články Rozhovor s Dr. Andrewom J. Wakefieldom / Slobodný vysielač / 17.XII.2014 — 3. časť a Štúdia, čo nepotvrdila, že očkovanie spôsobuje autizmus? Prečo nie som prekvapená, že médiá to OPÄŤ pochopili zle?.