Nová internetová stránka prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc. + nová česká videa o očkování

23.10.2015 16:40

Ing. Marián Fillo

 

Nová internetová stránka prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc.

obálka knihy „Varovné signály očkování“    Kromě už existující internetové stránky www.RizikaOckovani.cz, zaměřené (jak se lze dovtípit z adresy) zejména na nežádoucí účinky očkování, má prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., známá česká fyzioložka a autorka knih Přemůžeme autizmus?, Cellular and Molecular Biology of Autism Spectrum Disorder, Doba jedová, Jak změnit svět tady a teď, Doba jedová 2, Varovné signály očkování, Jak přežít dobu jedovou?, Babské rady profesorky Strunecké, Očkování — otázky a odpovědi k projednávané novele zákona č. 258/2000 Sb. pro poslance parlamentu České republiky, rodiče a pediatry a všechny občany, kteří mají zodpovědnost za zdravý vývoj dětí a demokracie a Stop cukrovce nově i stránku www.Strunecka.cz

    Na nové stránce naleznete kromě životopisu prof. Strunecké, přehledu připravovaných přednášek, seminářů, vydaných knih a článků, také fotogalerii, prezentace z různých přednášek ke stažení ve formátu PDF, jakožto i přes 25 videozáznamů.

 

Nová česká videa o očkování

    Před týdnem byl uveden nový autorský dokumentární film Jana Koukola a Palba Records pod názvem Doktore, nezlob se!:

    Včera (čtvrtek 22.X.2015) ve 2130 odvysílala ČT2 pořad „Pološero“ na téma Strach z očkování, jenž měl svého druhu reagovat na pořad „Nedej se Plus“ na téma Utajená data, odvysílaný na ČT2 v neděli 7.VI.2015, jenž vzbudil značný rozruch v řadách očkovacích fanatiků, díky čemuž skončil u Etického panelu ČT a řešila jej Rada pro rozhlasové a televizní vysílání: