Pořad ČT2 Nedej se plus na téma „Nulový dialog“ (29.V.2016) + další tři videa o (ne)očkování

09.06.2016 11:27

Ing. Marián Fillo

 

fotografie z tiskové besedy Společnosti pacientů s následky po očkování / 20.IV.2016    V neděli 29.V.2016 odvysílala Česká televize na programu ČT2 pořad Nedej se plus na téma „Nulový dialog“, v němž pojednávala o neochotě osob, tahajících za nitky očkovacího programu v Česku, vést dialog s kritiky současné podoby očkování v Česku. V pořadu shlédnete i záběry z tiskové besedy Společnosti pacientů s následky po očkování i rozhovory s jednotlivými hosty této besedy. Pořad můžete shlédnout na stránce České televize:

nebo přímo zde:

 

    Toto pondělí (6.VI.2016) informovala Česká televize na programu ČT1 v pořadu Události z regionů (Ostrava) i o nové školce pro neočkované děti, o níž informovala i v samostatném článku Otevřela školka pro neočkované děti. Do běžných nesmí. Pořad můžete shlédnout na stránce České televize:

nebo přímo zde:

 

    Předseda Společnosti pacientů s následky po očkování Ing. Václav Hrabák natočil krátké video k proběhlé pietní akci Zapal svíčku za včeličku (Mezinárodní den poškozených očkováním):

 

    Na závěr přinášíme dokument dánské TV2 „Očkovaná děvčata“ (dánsky: De vaccinerede piger) z 25.III.2015 o závažných nežádoucích účincích očkování proti lidskému papilomovému viru (angl. Human Papilloma Virus = HPV), které by prý mělo chránit před rakovinou děložního čípku, což ale zatím nebylo vědecky prokázáno. Teď už i s českými titulky:

 

    Další česká (nebo česky otitulkovaná) videa o očkování naleznete v českém YouTube playlistu Evropského fóra pro dohled nad bezpečností očkování (European Forum for Vaccine Vigilance = EFVV):

    Slovenská (nebo slovensky otitulkovaná) videa o očkování naleznete ve slovenském YouTube playlistu EFVV: