Poučný příběh jednoho boje se smrtelnou nemocí: Jak se chránit proti HPV? Lež a smrt. Jak na rakovinu děložního čípku? Recept z dob přirozeného světa. Vrátíme ho do hry?

27.11.2015 00:00

    [...]

    V databázi VAERS (tedy nežádoucích účinků očkování) je k dnešnímu datu hlášeno něco kolem třiceti tisíc nežádoucích účinků a zhruba dvě stovky úmrtí. Nežádoucí účinky jsou u menšiny sledovaných skutečně tragické: od autoimunitních chorob přes ztrátu hybnosti a dýchací potíže až k rozvoji ALS (amyotrofické laterální sklerózy, nemoci, způsobující paralýzu a smrt, již smutně "proslavil" Stanislav Gross) u mladých, zdravých děvčat. A vykládejte rodičům, kterým zemřelo či ochrnulo dítě, že jde o “menšinovou negativní reakci”

    [...]

    V již zmiňovaném pořadu zazněla jedna krajně zajímavá hypotéza: prof. Strunecká jakožto vědkyně, uvyklá “vědě, založené na důkazech”, vznáší pochybnost, zda vůbec HPV skutečně způsobuje rakovinu děložího čípku. Víme totiž sice, že jsou HPV viry přítomny v 99% zkoumaných vzorků nádorových tkání. Jenže v nich jsou i jiné, další viry. Nevíme, zda růst nádorů virus skutečně způsobuje - v laboratorních podmínkách se totiž u zvířat tento proces nikdy nepodařilo vyvolat.

 

    Více na stránce PяotiProud.