Poznámky z přednášky Dr. Natashy Campbell-McBride

09.02.2016 11:37

    [...]

    STŘEVNÍ MIKROFLÓRU získává dítě od matky v průběhu a po porodu (osidlování bakteriemi). Matka s narušenou SM předává narušenou SM dítěti. Co poškozuje SM: chemie, toxiny, těžké kovy, zpracované potraviny, léky, očkování, antikoncepce, antibiotika… tím dochází k dalšímu narušování a rodí se děti s čím dál větším poškozením už od narození – EPIDEMIE NARUŠENÉ STŘEVNÍ MIKROFLÓRY U DĚTÍ JE ZÁKLADEM EPIDEMIE NEMOCÍ U SOUČASNÝCH DĚTÍ:  AUTISMUS – dg. 1 z 10 000 dětí před 20 lety,  1 ze 150 dětí před 10 lety,  1 ze 40 dětí nyní. Vědci předpovídají, že ve 20. letech to bude 1 ze 2 dětí! Takže polovina populace budou autisti, kdo se o ně bude starat? Druhá polovina populace? Druhá polovina bude mít ADHD, diabetes I. typu, astma, alergie, revmatoidní artritidu, schizofrenii, dyslexii, dyspraxii, obsesivně-kompulzivní poruchu atd. atd. Kam lidstvo dospěje?

    [...]

    SPALNIČKY, ZARDĚNKY, PŘÍUŠNICE, NEŠTOVICE NÁM DALA MATKA PŘÍRODA PROTO, ABY DĚTSKÝ NEZRALÝ IMUNITNÍ SYSTÉM JEJICH PRODĚLÁNÍM DOZRÁL. Je naprosto nezbytné, aby je dítě prodělalo. Problém je v tom, že očkování je multimiliardový byznys. Ti, co vynalezli vakcinaci měli dobré úmysly, chtěli lidstvu pomoci, ale tahle motivace je dávno pryč. Rizika očkování převažují nad benefity. Dochází k velkému poškozování dětí, o kterém se nemluví. Současný výzkum udává, že do dvou let věku děti na vakcinaci neodpovídají, očkování je zbytečné, je třeba se v této oblasti hodně informovat. KOMPLIKACE PŘI ONEMOCNĚNÍ SPALNIČKAMI, ZARDĚNKAMI, PŘIUŠNICEMI se objevují POUZE u dětí, které mají nedostatečnou hladinu vit. A, K2, E a D. Děti dobře živené s rozmanitou stravou prodělají spalničky s lehkým průběhem a PO PRODĚLÁNÍ NEMOCI JSOU ZDRAVĚJŠÍ, NEŽ BYLI PŘED TÍM. LIDÉ, KTEŘÍ PRODĚLALI V DĚTSTVÍ TYTO DĚTSKÉ NEMOCI, JSOU CHRÁNĚNI PROTI AUTOIMUNITNÍM NEMOCEM! Jejich imunitní systém je plně vzrálý, „informovaný a naučený“.

 

    Více na stránce Očkování — Informace o očkování, vakcínách, jejich složení a nežádoucích účincích, o kterých se příliš nemluví.