Sedm nejprudších dětských alergií přímo souvisí se složkami, které obsahují vakcíny

25.02.2016 23:05

Natural News — 26.I.2016 — S. D. Wells

 

    Původní článek The seven most extreme childhood allergies coincide directly with vaccine ingredients
    z angličtiny přeložil Mgr. Pavel Zmelík
    a překlad upravil Ing. Marián Fillo.


ilustrační obrázek: šikmooké děvčátko se vyděšeně dívá na očkování    V průběhu prvního roku života jsou  děti očkovány známými karcinogeny a neurotoxiny . Následně se u nich objevují podivné potravinové alergie, které jsou někdy natolik prudké, že děti nemohou být v místnosti, když někdo vytáhne jídlo, na které jsou alergické, jako např. burské oříšky. Podívejme se zblízka na vakcíny jako MMR (proti spalničkám/osýpkam, příušnicím/mumpsu a zarděnkám/ružienke — pozn. red.), DTaP (proti záškrtu, tetanu a černému kašli — pozn. red.) a HPV (proti lidskému papilomovému viru, komerčně se prodává jako vakcína proti rakovine děložního čípku/krčka maternice — pozn. red.), a na to, kde tyto alergie koření, když se tělo dostává do paniky ve chvíli, kdy vnímá ten samý alergen a myslí si, že by mohl být znovu vpíchnut do svalové tkáně. Reakce imunitního systému jsou ohromující. Fungují na principu únik nebo útok. Pokud bychom injekčně vstříkli průmyslově zpracované emulgátory, geneticky modifikované baktérie, lidskou bílkovinu, glutamát sodný, vaječnou bílkovinu, zpracovanou zvířecí kůži a chrupavku (želatina) a jedovaté (toxické) těžké kovy do vlastní svalové tkáně 50x za méně než 7 let, možná bychom se přestali divit, proč my nebo naše dítě má(me) prudké alergie na přesně ty samé látky, které jsou použity na výrobu většiny současných vakcín.

    Kolik z následujících prudkých alergií vy, váš partner nebo vaše děti máte? Jen jedna špatná reakce vás může zabít nebo zmrzačit vaši centrální nervovou soustavu nebo mozek na celý život:

  1. Burské oříšky: Vakcíny jsou připravované v oleji burských oříšků. Nemyslíte si to? Ihned si to ověřte! Tato skutečnost je utajovaná, ale alergen je přítomen.
  2. Glutamát sodný: Jedná se o sůl, která je tak koncentrovaná, že může poškodit dětský mozek. V dospělém věku z něj mohou být intenzivní bolesti hlavy a migrény. Někteří lidé po požití vysokých dávek glutamátu sodného zvrací. Když je glutamát sodný podán injekčně, stává se nervovým jedem.
  3. Mléčný kasein: mnohé vakcíny jsou „vařeny“ v kaseinu a obsahují laktózu, složky mléka. Přemýšlejí nad tím lidé, kteří mají toleranci na laktózu, když se nechávají očkovat proti chřipce nebo jiné nemoci? S největší pravděpodobností ne.
  4. Umělá sladidla: Sorbitol je syntetické umělé sladidlo, které je stokrát sladší než cukr. Způsobuje syndrom podrážděného střeva (angl. Irritable Bowel Syndrome = IBS), protože jeho trávení probíhá velmi pomalu. Možná proto je používán ve vakcínách. Mnoho doktorů varuje před falešnými cukry, které tělo nedokáže zpracovat a zanáší tak životně důležité orgány pro čištění (játra/pečeň a ledviny/obličky — pozn. red.). Umělé cukry mohou při nadměrném užívání způsobovat nárůst váhy. Co se stane, když injekčně vpravíte sorbitol do svalové tkáně? Žádné uspokojující testy nebyly provedeny, protože Středisko pro potlačování a předcházení nemocem v USA (ang. Centers for Disease Control and prevention = CDC) se o to nestará.
  5. Želatina (Gelatin): to jsou všechny zvířecí části, které nejsou prodány jako „maso“ na trzích a ve fast foodech po celé Americe. Téměř všechny žvýkací jakože-sladkosti (gumoví medvídci a gumové žížalky) a želatinou kryté potravinové doplňky jsou vyrobeny z kolagenu uvnitř zvířecí kůže a kostí, plus svaly, šlachy, oči, kopyta — to vše je smícháno a redukováno do té míry, že to je geneticky mutované, a je to prodáváno s geneticky mutovaným kukuřičným cukrem (kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy, angl. High Fructose Corn Sirup = HFCS) nic netušícím dětem po celé zemi. Když je želatina vstříknuta do svalové tkáně, představuje riziko infekce ze syntetických růstových hormonů a riziko nemoci šílených krav (angl. Bovine Spongiform Encephalopathy = BSE).
  6. Thiomersal (thimerosal) — neurotoxický (pro nervy jedovatý) konzervační prostředek — je složen z téměř 50% z rtuti: Rtuť způsobuje autismus a oni to vědí! Špičkoví vědci už spustili varování ohledně celého nechutného komplotu a protiprávního zamlčování.
  7. Vaječná bílkovina: Některé vakcinační viry jsou připravovány ve vejcích. Můžete se vsadit, že tato vejce nejsou BIO. Pořád se divíte, odkud pochází vaše alergie na vejce?

    A co prudké alergie na burské oříšky?

 

Antigen burských oříšků je STÁLE PŘÍTOMEN v mnoha vakcínách

    Olej z burských oříšků byl ve vakcínách používán od 60. let 20. století. Protože se burský olej neobjevuje v závěrečném výrobku (vakcíně), výrobci mají dovoleno neuvádět ho na obalu. To ovšem neznamená, že antigen burského oříšku nelze v produktu najít. Burský olej je jen jednou z „živných půd“, které výrobci vakcín používají pro růst baktérií a virů pro výrobu vakcín (předtím, než je oslabí formaldehydem), podobně jako vaječné embryo (bílkovina) a kasein (mléko). Vejce a vaječné buňky používají pro výrobu MMR vakcín a vakcín proti chřipce. Na obalu vakcín proti chřipce je rovněž uváděno upozornění: nedostat více než jednu dávku za život. Mnoho dětí má hrozné reakce na formaldehyd, který se dá běžně najít také v novém oblečení. Takže se nabízí velká otázka:

    Víte, co mají burské oříšky a vakcíny společného? Odpověď: tisíce lidí jsou alergické na oboje. Následující zdokumentovali v roce 2010 na VacTruth.com:

To, co mají burské oříšky společné s vakcínami, je něco, čeho si je jen velmi málo účastníků zdravotního systému a lékařů vědomo: Olej z burských oříšků je skrytá a na obalu neuvedená složka při výrobě dětských vakcín.

 

Zdroje: