Ta samá americká národní média, která bubnovala na poplach kvůli otravě olovem ve Flintu, jsou úplně zticha, pokud jde o otravu celého národa rtutí ve vakcínách

23.04.2016 08:23

    [...]

    V roce 2014 vědec, který pracuje v zájmu veřejnosti, testoval obsah rtuti ve vakcíně proti chřipce vyráběné farmaceutickým gigantem GlaxoSmithKline. S využitím pokročilé hmotnostní spektrometrické technologie Mike Adams, pracovník v oboru zdraví, zjistil, že vakcíny Flulaval obsahují více než 51 částic rtuti na milion (ppm), což je 25 000 krát více než je zákonné maximum pro pitnou vodu, které stanovila Environmental Protection Agency (EPA).

    Toto je nikdy dříve nevídaný obsah rtuti vstřikovaný injekcemi přímo do lidí a rostoucích dětí po celé planetě. Snažila se vůbec mainstreamová média zveřejnit příběh násilných otrav rtutí podobně jako se zabývala otravou olovem ve Flintu v Michiganu? Odpovědí je hlasité NE, protože mainstreamová média jsou sponzorována farmaceutickými giganty vydělávajícími multi-miliardy dolarů prodejem jedovatých vakcín.

 

    Více na stránce New World Order Opposition.