Pozvěte své volené zástupce na promítání filmu „Proočkovaní“ („Vaxxed“) a tiskovou konferenci s režisérem Dr. Wakefieldem a dalšími odborníky

26.01.2017 21:14

www.slobodaVockovani.sk Slovenská verzia www.slobodaVockovani.sk

 

Ing. Marián Fillo

    Milé čtenářky, vážení čtenáři,

    pozvěte, prosím, své volené zástupce (hlavně europoslance, ale také poslance Poslanecké sněmovny a senátory Senátu Parlamentu České republiky), na mimořádnou akci „Pochybná bezpečnost vakcín“, která se koná 9. února 2017 od 930 v Bruselu v budově Evropského parlamentu a poté v blízkém divadle Espace Lumen.

    Vzor pozvánky naleznete v článku: Mimořádná akce ve čtvrtek 9.II.2016 v Bruselu (BE) v Evropském parlamentu. Nahraďte, prosím, v této pozvánce text DOPLŇTE JMÉNO A PŘÍJMENÍ, IDEÁLNĚ I POŠTOVNÍ ADRESU za své jméno, příjmení a případně i adresu, a pokud jste čtenářem (nikoli čtenářkou) upravte i rod, v němž je pozvánka psána.

    Ač je pravděpodobnost, že se čeští vnitrostátní poslanci a senátoři zúčastní akce v Bruselu, nízká až nulová, přesto je dobré upovědomit je o této akci, ať vědí, že nejen v Česku, ale i na celoevropské úrovni je otázka (ne)bezpečnosti očkování žhavě diskutována.

program akce v Bruselu 9.II.2017

 

Pozvánka na mimořádnou akci v Bruselu 9.II.2017:

 

Seznam českých europoslanců

 

Seznam poslanců Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky

    Když si kliknete na jméno poslance, otevře se detail, kde v pravém sloupci pod „Můžete mi napsat“ je skrytá e-mailová adresa. Můžete ji získat kliknutím pravým tlačítkem myši (touchpadu) a volbou „Zkopírovat e-mailovou adresu“ (nebo podobnou) z kontextové nabídky, která se po kliknutí na „Můžete mi napsat“ otevře. Pak adresu snadno vložíte do e-mailového programu nebo webové e-mailové služby (Seznam, Centrum, Gmail aj.).

 

Seznam senátorů Senátu Parlamentu České republiky

    Seznam, Bohu žel, neobsahuje e-mailové adresy všech senátorů. Možná se Vám povede najít e-mailové adresy zbylých senátorů, nebo alespoň jejich facebookové profily vyhledáváním na internetu.

 


    Jen díky dobrovolným příspěvkům čtenářů a posluchačů může Svoboda v očkování přinášet všem lidem bezplatně důležité informace (nejen) o očkování. Pokud si myslíte, že naše práce má hodnotu, a pokud je to ve vašich možnostech, přispějte, prosím, na další chod této stránky. Každá koruna je dobrá a díky za ní!
    Můžete však přiložit ruku k dílu i jiným způsobem.